Ring til os på 28 92 19 99

Om os

FiRa Anlæg & Entreprenør ApS er en entreprenørvirksomhed i Herning, som blev grundlagt i 2014 under navnet FiRa Anlæg Siden har vi udviklet os i takt med tidens krav og behov, og vi skiftede navn i 2019 og gik over til FiRa Anlæg & Entreprenør ApS.

Vi blev i 2019 Aut. Kloakmestervirksomhed så vi kan nu varetage alle opgaver der skulle dukke op indenfor blandt andet Kloak, Jord, anlægsarbejde og Grønt Vedligehold.

Vi udfører opgaver for både private og erhverv. Der er ikke den opgave, som vi ikke kan klare for dig, Naturligvis til tiden og i bedste kvalitet.

Vi har flere fag under samme tag og kan yde kvalitet ved både dine store og små opgaver. Mangler du en entreprenør, eller mangler i vedligeholdelses aftale til grønt vedligehold så er vi dit naturlige valg, vi har kontrakt med flere store virksomheder, hvor vi varetager deres grønne områder.
Hos FiRa Anlæg & Entreprenør ApS er vi altid klar til at høre om dine ønsker og behov. Har du brug for en kompetent og kvalitetsgaranteret entreprenør, så kontakt os allerede i dag. Du kan fange os på både mail, telefon og Facebook, eller du kan benytte kontaktformularen her på siden.
Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde!

Har du brug for en hjælpende hånd?

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.